Christina Santini - The Nutrition 'Doctor'

Jeg har talt med flere, som ligesom jeg har været skuffet over udbyttet af kontakt med Christina Santini.

Jeg er erfaren med internettet, så ofte undersøger jeg whois, trustpilot og reviews. Da jeg kiggede på trustpilot i marts 2019: Ikke en eneste anmeldelse og mit gæt var, at flere tusinde har besøgt hende, og selv hvis tallet kun er flere hundrede, er det statistisk signifikant "besynderligt", at ikke en eneste havde skrevet i marts 2019.

Allerede ved at læse ordene "The Nutrition Doctor" på christinasantini.com fik mig til at studse lidt. Jeg spurgte hende, om hun var uddannet læge, siden hun brugte ordet doctor. Hendes svar: "Nej, det var blot hendes hjemmeside, der havde dette navn". Nå, hun har levet en del i USA og derovre går de vist ikke så højt op i visse ord.

Jeg fik hos Santini i sommeren 2018 lavet en tungmetal- og mineraltest med det også af Dr. Klinghardt anerkendte apparat Oligoscan. Testen viste tungmetalforgiftning og mineralmangler. Testen viste meget høje værdier for specielt kviksølv, men også bly. Testen viste også mangel på næsten alle mineraler.

I starten af 2019 besøgte jeg igen Santini i en halv time, denne gang uden resultat og hun vidste ikke rigtig, hvad hun skulle stille op med min 'sag'. Hun foreslog yderligere test (som hun bad MIG udvælge), som i rå form i USA koster 3.500kr, men jeg skulle betale 7.500kr. Jeg takkede nej og det skal nævnes, at hun refunderede mine 2.500kr. Dette var starten til, at jeg begyndte at søge efter andre metoder til tungmetal detox, hvilket du kan se her på dette site.

Efter mine erfaringer hos Traute og efter at have set og hørt Klinghardts mange videoer, er det for mig klart, at Santini mangler en METODE til at teste bestemte stoffers relevans for den unikke klient. Santini har intet andet end den klassiske naturvidenskabs empiriske metode: akkumuleret generel viden. Her har Klinghardt gennem mig bekendt mere end 10-15 år udviklet sin egen metode, funderet på kinesiologi, som jeg IKKE mestrer at beskrive, men jeg har tillid til både Klinghardt og Traute OG jeg ser resultater, og det er det vigtigste.

Jeg vil ikke her indgå i en nærmere diskussion af disse emner, men det har noget med udvikling af intuition, andre sanser osv. for at kunne arbejde med ovennævnte metoder.

PS Jeg lyd-optog ovennævnte sidste samtale med Santini.


Copyright © 2019 by Michael Maardt. Contact/Email