Heavy metal detox • Dr. Dietrich Klinghardt

Det har hjulpet meget !

Indholdet på dette websted er kun til information og er ikke beregnet til at erstatte professionel rådgivning, diagnose eller behandling.

I et lille år siden maj 2019 har jeg flere gange besøgt Gertraud Baer i Bad Oldesloe (det nordlige Tyskland). Hun testede mig i flere timer ved hvert besøg. Jeg har taget mange forskellige ting (nogle uger over 10 forsk. produkter dagligt). Allerede februar 2020 kunne jeg mærke forskel. Normalt ville jeg være mere eller mindre deprimeret om vinteren.

Jeg har lige siden jeg startede haft et meget stabilt psykisk og mentalt niveau, hvilket jeg stadig her i juni 2020 har. Min konklusion: Det har været alle 15.000kr værd (køreture fra Sjælland, færger, nogle gange overnatninger hotel, penge til Gertraud og penge til alle produkterne, som jeg har brugt).

Hovedformålet med detox er at få tilstrækkeligt kviksølv og aluminium ud af hjernen, så det ikke generer.

Klinghardt citat

"Man kunne, hvis man var ondsindet ... hvis jeg ønskede at bringe menneskeheden i knæ, ville jeg sprøjte jeres mad med glyphosat, jeg ville forurene luften med aluminium, og hvis det ikke var nok, så ville jeg tilføje lidt aluminium til vaccinerne! På denne måde kan jeg fordumme jer allesammen og udrydde jer over to eller tre generationer.

Jeg har dog stadig brug for visse elektromagnetiske frekvenser. Jeg har brug for disse frekvenser for at lamme jeres afgiftnings-enzymer. Og netop disse frekvenser har vi via mobiltelefonernes netværk. Hvis jeg var ond, ville jeg sige, at bag det hele må der være en smart gruppe onde, onde videnskabsfolk, politikere [og andre]. Men da jeg ikke er ond, antager jeg, at det bare er tilfældigheder!"

Nogle mener, at alle mennesker i vestlige lande over 50 år er kviksølv forgiftede pga fortidens synder: amalgamfyldninger i tænderne. Mange amalgamfyldninger er boret ud/fjernet UDEN at suge de frigjorte dampe væk med det samme og UDEN de rette forholdsregler, hvilket har bevirket at mange kviksølvdampe er gået direkte i hjernen ! Derfor ser du ved alle fornuftige protokoller for tungmetal-detox, at første punkt er at sikre, at man IKKE har mere amalgam i tænderne.

Juli 2018 fik jeg lavet en test med Oligoscan apparat, som viste alt for mange tungmetaller i kroppen. Jeg lavede research, som også førte til denne hjemmeside og i maj 2019 startede jeg en detox proces.

Jeg valgte en metode, som bruger naturlige midler, dvs. efter tyske Dr. Klinghardt, som IKKE er særlig kendt i DK. Han har de siden ca. år 2000 boet i USA og er flere gange udnævnt til 'doctor of the year'. Se menuen og nedenfor mere.

Jeg søgte en Klinghardt uddannet tereapeut nær DK og fandt Gertraud Baer, Heilpraktiker i Bad Oldesloe, Nordtyskland, med 20 års erfaring indenfor mange områder. Jeg har siden maj 2019 flere gange besøgt hende og anser hende som yderst kompetent. Hun har uddannet sig og fulgt Dr. Klinghardt gennem mere end 20 år. Hun har udviklet sin egen metode og har uddannet mange, men ønsker IKKE at være i frontlinien, som Klinghardt er. Hun har også nået en "vis alder".

Jeg har besøgt hende flere gange. Jeg har mødt en del 'alternative' terapeuter inden for healing, heilpraktiker, iris-analyse, zoneterapi, akupunktur, clairvoyance, massage, psykoterapi, meditation, yoga osv. i flere lande, men ingen har været så teoretisk og praktisk velfunderet som Traute, som hun gerne vil kaldes.

Første gang jeg besøgte hende, havde hun reserveret en hel dag til mig ! Jeg var hos hende i seks timer. Det var en lidt anden oplevelse end 30 min hos Christina Santini - (ind og ud af døren i en fart). Traute holdt foredrag for mig i over en time, inden hun begyndte at teste mig kinesiologisk.

Jeg bruger nogle penge til transport og diverse produkter, primært fra hauer-naturprodukte.com, et firma, som er Trautes gode venner og er MEGET seriøse. Jeg har også købt hos biopure.eu, som mig bekendt ejes af Klinghardt.

Jeg føler at jeg er i gode hænder, yderst professionelt og får sandelig noget ud af det. Det helt specielle er den metode, som Klinghardt har udviklet gennem årene. Jeg magter ikke hverken teoretisk eller praktisk kaste mig ud i beskrivelser, men må henvise til resten af denne hjemmeside, se links, se videoer osv.

En kvinde i Jylland fandt denne hjemmeside og havde ligesom mig ikke de bedste oplevelser og erfaringer hos Christina Santini. Hun har nu været flere gange hos Traute - hver gang ca. 3 timer - og er meget glad og tilfreds, hvilket har været glædeligt for mig, at jeg har formidlet denne kontakt.

Resten af denne hjemmeside lavede jeg marts-maj 2019:

ADVARSEL

Jeg har læst nedenstående advarsel mange gange fra mange personer. At udrense/afgifte/detoxe kroppen er IKKE for sjov. Det KAN føre til forværring af forgiftningen, hvis du ikke tager de rigtige stoffer i de rigtige mængder på de rigtige tidspunkter, specielt Koriander (eng. cilantro). Jeg har set for mange Facebook poster, der gladeligt fortæller, at Koriander/Cilantro udrenser, også i hjernen. JA, korrekt, MEN på det korrekte tidspunkt !! DERFOR anbefales at finde en dygtig erfaren vejleder til denne proces.

Det kræver forberedelse at starte en afgiftning, herom andetsteds på denne side. Jeg følger en protokol, der afgifter i 3 trin og man starter først med næste trin, når det forrige trin er færdigt: 1. Tarmene/fordøjelsessystemet, 2. Bindevævet og til sidst 3. Hjernen. Jeg er dec. 2019 startet med hjernen.

Der findes over 100 Klinghardt terapeuter i Tyskland, Schweiz og Østrig.

Min baggrund

Jeg har mange års erfaring i at skrive på og lave hjemmesider, så det er let for mig at offentliggøre mine skriverier. I skrivende stund i 2019 er jeg 67 og i mange år af mit liv har jeg haft både maniske og depressive perioder. Først i 2017 læste jeg, at en fysisk betingelse for manier og depression KUNNE være tungmetalforgiftning, og da jeg læste om symptomerne, passede de fleste på mine oplevelser de sidste 40 år.

Jeg har i overmunden 5 tænder [nov. 2019 har jeg kun fire], som blev rodbehandlet for mange år siden. Jeg har læst flere steder, at mange mener, at i tanden kan findes en kronisk betændelse, som påvirker kroppen i høj grad. Netflix blev vist betalt for at fjerne den meget kontroversielle film "Root Cause", som afslørede for mange sandheder om tænders forhold til resten af kroppen OG tandlægernes arbejde med tænders rødder og nerver.

En rodbehandling er eneste behandling inden for den herskende medicin, hvor man efterlader dødt væv i kroppen. Flere læger i filmen siger, at det er rigtig godt sted for bakterier at boltre sig. Det siges også, at der meget sandsynligt er en sammenhæng mellem rodbehandlede tænder, som IKKE er blevet hevet ud, og forskellige former for cancer. Jeg har filmen.

En undersøgelse blandt flere tusinde kvinder viste, at over 95% af kvinder, som havde fået brystkræft, havde en rodbehandlet tand i samme side af kroppen. Derfor har jeg hos en tandlæge fået lavet et røntgenfoto af hele min kæbe. I Danmark kaldes dette for et panoramabillede af kæben. I Tyskland kaldes det for OPG (OrthoPantomoGraphie).

Jeg havde medbragt alle mine kosttilskud, min røntgenbillede osv. Det måske vigtigste, jeg fik ud af hendes verdensbillede ang. sundhed/sygdom er, at vi hver især har vores sygdomshistorie og dertil hørende unikke helbredelsesmetode eller -vej.

Vi har i de sidste mange år hørt masser af forskellige teorier om ernæring og andre variable vigtige for vores sundhed. Mange har fulgt kure, diæter osv. Få har virket. Hvis du har været heldig, stødte du på en kur, som OGSÅ passede til dig. Det er så dejligt at skyde skylden på andre for vores ulykke. Det er også dejligt at tro på, at en kur gælder for alle eller for en bestemt blodtype, stjernetegn eller hvad det nu måtte være.

Det bliver straks sværere, hvis du bliver bedt om at FINDE DIN EGEN VEJ, at lytte til din egen krop og psyke for at finde de svar, du søger.

Forskellige metoder

Der findes flere forskellige metoder til at få tungmetaller ud af kroppen. Jeg er stødt på tre metoder, som omtales meget

Efter at have lavet research fandt jeg ud af, at det var meget begrænset med danske tekster og slet ingen viden om Dr. Klinghardt, som jeg blev bekendt med via tyske sider. Dr. Klinghardt har i mange år på verdensplan været anset som en af verdens førende eksperter på området. Han er flere gange i USA blevet kåret til 'Doctor of the year'. Det ringe danske kendskab til Dr. Klinghardt metoden/protokollen til tungmetal afgiftning/udrensning/detox er en værdig grund til at lave dette site.

Jeg har læst en del danske, tyske og engelske websider fra det alternative miljø, som ganske kort angiver en detox kur UDEN at vide nogle meget vigtige ting. Hvis nogle mennesker bare kaster sig ud i en detox UDEN at vide nogle basale ting, kan deres lidelser blive endnu værre.

Danmark et uland ang. alternativ behandling

De sidste par uger har jeg læst og hørt om Dr. Klinghardts behandlingsmetoder. Mig bekendt er disse overhovedet ikke bekendt i Danmark. Det er meget spændende og jeg regner med at lære mere i nær fremtid (marts 2019).

Det tyske sprogområde har noget, som vi IKKE har. En mig bekendt veludviklet uddannelse til Heilpraktiker, ofte forbundet med Homoøpati. Denne uddannelse har eksisteret i mange år og mange i dette område kender den. Dette betyder at mange ved, at der er andre metoder end den herskende medicin.

Jeg har sjældent set så sympatisk et menneske som Dietrich Klinghardt, som spænder meget vidt, hvilket du forstår, hvis du studerer disse tekster og videoer. Han har efter min vurdering hjertet på rette sted og tør sige ting, som de færreste tør sige. Hans CV på eng..

Jeg håber med denne side at informere dig om den viden, som jeg har samlet i 2018 og 2019. Der er nogle fundamentale ting, som du skal vide og forstå. Først og fremmest skal du vide, hvad du IKKE skal gøre.

Dr. Klinghardt

Efter at have læst, hørt og set Klinghardt, foretrækker jeg naturlige midler/planter til afgiftningen. Her en ganske god tekst om hans teori og metoder, verdensbillede mv. Über Dr. Klinghardt, seine Weltbild, Vorstellungen usw. - sehr gut beschrieben

Kviksølvforgiftning giver skader på hjernen, nyrerne, ødelægger immunsystemet, hjerte/kar sygdomme, betændelser og mange andre skader. Listen er lang. Den grundlæggende årsag til auto-immune sygdomme er kviksølvbelastningen.

Aluminium forgiftning, se andetsteds ved videoen om "5G, Aluminium .."

VI ER I OSMOTISK FORHOLD MED VORE OMGIVELSER

Det vigtigste generelle udsagn fra Klinghardt, som vækkede mig ret meget i min forståelse af menneskelivet. Nu har jeg beskæftiget mig med omvendt osmose, hvor man bruger specielle membraner til at filtrere vand for skadelige stoffter, så begrebet osmose var mig bekendt. Google evt. hvis du ikke forstår princippet osmose eller har glemt, hvad du lærte i skolen.

Vi er i osmotisk kontakt med omgivelser. Vi har mange halv-gennemtrængelige membraner: hud, slimhinder (mund, næse, øjne), urinvej og endetarm. Huden er vort største udskillelsesorgan. Hvis vore omgivelser er forgiftet, bliver vi det uundgåeligt også. Vi kan IKKE forsvare os mod det, thi giftstofferne trænger gennem de semi-permeable hinder/membraner. Ergo er vi nødt til at detoxe, hvis vi vil bevare optimal sundhed under de givne betingelser.

Testmetoder

Blod, urin, hår, kineseologi, Oligoscan, apparater ..coming soon ..

Related english sites - link in new window

Video

Klinghardt Dez. 2018: 5G, Aluminium und Quecksilber Auswirkungen, 1 Stunde 14min.

Uddrag: Frekvensen, som er blevet benyttet til WI-FI de sidste 2-3 generationer, er 2.4Ghz, som er præcis den frekvens som steriliserer en hel befolkning (agenda21: reduktion af befolkningstallet). ink.ag.

2019: Sterilitet er stigende. Dødstallet ved neurologiske sygdomme hos kvinder er siden 1990 steget med 600%. I 1999 formåede Klinghardt sammen med andre at få kviksølv fjernet fra vaccinationer. En moder, der er kviksølvbelaster, giver 60% af sin kviksølv til den førstefødte. Hvis dette er en dreng, har testoteron en synenergetisk effekt med kviksølv. Derfor er de førstfødte drenge mest skadede. Candida er en følgesygdom af kviksølvforgiftning. Svampe vokser, hvor der er kviksølv. Hvis kviksølvet bliver fjernet, forsvinder svampene af sig selv.

Aluminiumsforgiftningen er blevet værre end kviksølvforgiftningen i vor tid, og derfor bør I blive specialister i aluminium. Aluminiumsniveauet i os mennesker stiger hele tiden. Næsten alle neurologiske sygdomme hænger sammen med aluminium. Aluminium i hjernen ødelægger hjernen. I 1999 blev kviksølv fjernet fra vaccinationer og blev erstattet af nanoficert aluminium, og spørgsmålet var, om det var bedre. Et studie viser at aluminium i vaccination skaber kronisk kognitiv dysfunktion, dvs. i praksis 'slår hjernen ihjel'. Et andet studie viser, at aluminium forårsager kronisk træthedssyndrom.

Den vigtigste kilde til aluminiumforgiftning er såkaldte chemtrails, som bliver sprøjtet som nanopartikler fra fly i mange år, også kaldet geoengeneering. Videnskabelige tests i USA af luften viser, at indholdet af aluminium efter chemtrails er meget højere, nogle steder 1.000 gange, end den af FDA angivne grænseværdi. Loven siger, at myndighederne skal advare befolkingen i sådanne tilfælde, men som Klinghardt siger: Det har de sikkert gjort, der er bare ingen, der har hørt det ;-) Dokumenterede studier findes.

Klinghardt fortæller, at han besøgte en kollega, Marvin fra San Diego, som havde offentliggjort en artikel i lægevidenskabeligt tidsskrift. Efter et par uger havde han trukket artiklen tilbage. Klinghardt spurgte hvorfor, hvorpå Marvin svarede: Jeg fik en opringning. "Hvis jeg ikke trak artiklen tilbage, ville man om 3 dage finde mine 3 børn døde."

Hovedårsagen til auto-immune sygdomme er kviksølvforgiftning. Studie viste, at børn i 2 års alderen blev testet for kviksølv indhold. Jo mere kviksølv, som moderen havde, desto mere udskilte sunder børn, hvorimod autitiske børn IKKE udskilte kviksølv, fordi de ikke er i stand til det.

Flere videoer på den engelsk og tyske side

Netdoktor skriver, at detoxkure er det rene fup. Se uddrag og mine kommentarer her.


Copyright © 2019 by Michael Maardt. Contact/Email