Tungmetaller afgiftning detox Netdoktor

Interessant, hvad der skrives på Netdoktor

Citat: "Udrensning eller ’detox’ er et grundlæggende behandlingsprincip i mange former for alternativ medicin... Den grundlæggende antagelse er, at kroppen ophober affalds- og giftstoffer fra miljøet... Denne ophobning fører til forskellige symptomer, og det er nødvendigt at gøre noget særligt for at rense ud. De forskellige udrensningsmetoders virkning er ligeledes baseret på antagelser, det vil sige spekulationer uden reel viden (!!). Da de forskellige udrensningskure ikke har nogen dokumenteret gavnlig virkning, og da de kan have alvorlige bivirkninger, må de frarådes." Der er masser af dokumenteret viden og undersøgelser.

Citat: "Det, vi faktuelt ved, er, at nogle giftstoffer fra miljøet er sundhedsskadelige og bliver ophobet i kroppen i fedtvævet. Vi ved imidlertid ikke, hvad man kan gøre for at sænke denne belastning – ud over at tabe sig, hvis man vejer for meget og forebygge ved at leve på en måde, så der kommer færre giftstoffer ind i kroppen." Sikke engang pladder. Det svarer lidt til 'Spis varieret mad og det hele skal nok gå'.

Citat: "Der er ikke belæg for, at udrensningskure øger udskillelsen af ophobede tungmetaller." Hvem mon har bedt Netdoktor at skrive alt dette ?


Copyright © 2019 by Michael Maardt. Contact/Email